Motooleje REPSOL u APM: Se slevou a dárkem – prodlouženo do května

Pozor!

Akce skončila.

Dva oblíbené motocyklové oleje se slevou 30% a navíc s praktickým dárkem nabízí po celý duben společnost APM Automotive. Ke čtyřlitrovým kanystrům plně syntetických olejů MOTO RACING 4T a MOTO SINTETICO 4T za mimořádně zvýhodněnou akční cenu totiž zdarma přidává osvědčený mazací sprej na řetězy v hodnotě 179,- Kč.

Výměna oleje je jedním ze základních úkonů při přípravě motocyklu na sezonu. Při zimní odstávce totiž v motoru (tedy i v oleji) dochází v důsledku teplotních změn ke kondenzaci vody, jejíž přítomnost může mít – zejména pro vysokootáčkové motocyklové motory – fatální následky. Stejně jako použití nevhodného či nekvalitního maziva. Proto APM Automotive vychází motorkářům vstříc a čtyřlitrovky dvou nejoblíbenějších motorových olejů značky REPSOL, španělského celosvětově vyhlášeného specialisty na motocyklové oleje, nabízí v dubnu levněji a s dárkem. Tím je syntetický tuk na řetězy ve spreji REPSOL MOTO CHAIN LUBE (400 ml), který obsahuje voděodolné a antikorozní přísady a prodlužuje životnost řetězové sady. Vyznačuje se skvělou přilnavostí i za vysoké rychlosti, takže za jízdy neodstřikuje.

Žádanějším z obou v akci nabízených olejů je REPSOL MOTO SINTETICO 4T 10W40, tedy plně syntetické mazivo s celoročním využitím navržený pro potřeby nejnovějších 4taktních motorů, který je doporučen firmou Honda pro její vysokoobjemové i menší motocykly. Olej SINTETICO 4T poskytuje vynikající výkon při všech teplotách a zatíženích a navíc jej lze míchat i s polosyntetickými oleji.

30% sleva a dárek navíc platí také pro čtyřlitrovku oleje REPSOL MOTO RACING 4T 10W50, což je plně syntetický mazací olej pro 4taktní motory se skvělou ochranou a čistící schopností pro vysokootáčkové motory, který byl vyvinut ve spolupráci s mnoha závodními týmy, včetně těch působících v prestižní Moto GP.

Ve webshopu APM Cathttp://webcat.apm.cz jsou uvedené oleje zařazeny ve stromu Náplně >> Oleje a maziva >> Motocyklové >> 4-taktní.